Bloom Boutique I Indiranagar din Bangalore

1215, 100 Feet Rd, Indiranagar, 3

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Bloom Boutique I Indiranagar.

Detalii cazare

Cu locația în Marathahalli, iLodge @ Indiranagar este un loc perfect de plecare pentru a descoperi orașul Bangalore. Enumerând o listă largă de facilități, oaspeții vor găsi sejurul la acest loc de cazare ca unul comfortabil. La hotel puteți găsi 24-ore room service, WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, curăţenie zilnică, servicii taxi. Camerele de oaspeți sunt concepute în așa fel să vă ofere un nivel optim de confort cu un decor ospitalier iar unele oferă dotări plăcute cum ar fi vestiar, dulap, prosoape, televizor ecran plat, oglindă. Hotelul oferă diferite posibilități de recreere. O atmosferă de ospitalitate și un serviciu excelent este ceea la ce vă puteți aștepta în timpul sejurului dvs. la iLodge @ Indiranagar.

Nume cazare de la furnizor: Bloom Boutique I Indiranagar 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Bangalore?

1. Bengaluru Intl (Bengaluru, India)

26 km

Care sunt conditiile de intrare in India?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp