Bilderberg Residence Groot Heideborgh din Apeldoorn

Hogesteeg, 50

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Bilderberg Residence Groot Heideborgh.

Detalii cazare

Situată la 1. 5 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. La 500 metri, oaspeții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Cele 84 camere primitoare oferă un spaţiu perfect pentru relaxarea de la sfârşitul zilei. Oaspeţii pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. Toți cei care stau în această unitate de cazare sunt întâmpinaţi în foaierul cu servicii de recepţie 24h din 24h. Bilderberg Résidence Groot Heideborgh nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullExistă o parcare. Bilderberg Résidence Groot Heideborgh este loial practicilor durabile ecologice. Există un serviciu de transfer la aeroport extrem de convenabil pus la dispoziţie de hotel. Graţie gamei variate de facilităţi de întreţinere, cei care stau la acest hotel au posibilitatea să se răsfeţe pe parcursul şederii. Vizitatorii care călătoresc în interes de serviciu pot profita de facilităţile de afaceri ale proprietăţii. Unele dintre aceste servicii ale Bilderberg Résidence Groot Heideborgh pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Bilderberg Residence Groot Heideborgh 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Apeldoorn?

1. Schiphol Airport (Amsterdam, Olanda)

65 km

2. Weeze Airport (Dusseldorf, Germania)

75 km

3. Twenthe (Enschede, Olanda)

80 km

4. Eindhoven (Eindhoven, Olanda)

87 km

5. Rotterdam (Rotterdam, Olanda)

91 km

Care sunt conditiile de intrare in Olanda?