Bilderberg Hotel Wolfheze din Arnhem

Wolfhezerweg, 17

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Bilderberg Hotel Wolfheze.

Detalii cazare

Cuibărită la 3. 0 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Vizitatorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 2. 0 kilometru(i) de unitatea de cazare. La 150 metri, clienții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Unitatea de cazare dispune de un total de 70 unităţi de cazare. Ca urmare a atenţiei constante acordate calităţii, această unitate de cazare a fost renovată integral în anul 2006. Hotelul oferă în spaţiile comune conexiune Wi-Fi la internet. Pentru confortul oaspeţilor, această unitate de cazare oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Spaţiile comune ale incintei sunt recomandate persoanelor cu dizabilităţi. nullAceastă unitate de cazare este dedicată respectării practicilor durabile ecologice. Fletcher Hotel-Restaurant Wolfheze oferă, pentru comoditatea oaspeţilor, un serviciu de transfer. Fletcher Hotel-Restaurant Wolfheze dispune de o gamă largă de facilităţi de afaceri pentru a oferi unei călătorii de afaceri combinaţia perfectă între confort şi comoditate. Vizitatorii se vor răsfăţa cu mâncărurile gustoase oferite de Fletcher Hotel-Restaurant Wolfheze. Reşedinţa poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Fletcher Hotel-Restaurant Wolfheze 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Arnhem?

1. Weeze Airport (Dusseldorf, Germania)

49 km

2. Eindhoven (Eindhoven, Olanda)

65 km

3. Schiphol Airport (Amsterdam, Olanda)

78 km

4. Twenthe (Enschede, Olanda)

79 km

5. Rotterdam (Rotterdam, Olanda)

93 km

6. Moenchengladbach Apt (Dusseldorf, Germania)

97 km

Care sunt conditiile de intrare in Olanda?