Bilderberg Hotel De Klepperman din Amersfoort

Oosterdorpsstraat, 11

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Bilderberg Hotel De Klepperman.

Detalii cazare

Situată la 6. 0 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Călătorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 7. 6 kilometru(i) de unitatea de cazare. La 100 metri, călătorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Incinta numără 79 dormitoare primitoare. Fletcher Hotel-Restaurant De Klepperman s-a bucurat de renovare în anul 2005. Mai mult, în spaţiile comune se poate utiliza conexiunea wireless la internet. Fletcher Hotel-Restaurant De Klepperman oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Fletcher Hotel-Restaurant De Klepperman dispune de spaţii comune care asigură accesul cu scaune cu rotile. Există o parcare. Acesta este un hotel ecologic. Cei care caută pace şi linişte vor găsi opţiunea perfectă de cazare în această proprietate care oferă variate posibilităţi de întreţinere şi relaxare. Facilităţile de afaceri ale proprietăţii sunt potrivite pentru orice tip de eveniment corporatist, seminar, întâlnire sau conferinţă. Locurile de luat masa ale proprietăţii servesc o selecţie de mâncăruri şi băuturi pline de savoare.

Nume cazare de la furnizor: Fletcher Hotel-Restaurant De Klepperman 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Amersfoort?

1. Schiphol Airport (Amsterdam, Olanda)

49 km

2. Rotterdam (Rotterdam, Olanda)

74 km

3. Eindhoven (Eindhoven, Olanda)

79 km

4. Weeze Airport (Dusseldorf, Germania)

79 km

5. Twenthe (Enschede, Olanda)

97 km

Care sunt conditiile de intrare in Olanda?

Profita acum de ofertele Last Minute si rezerva-ti vacanta!