Best Western Salford Hall din Stratford upon Avon

ABBOT SALFORD

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Best Western Salford Hall.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil se află în Stratford Upon Avon. Situată la 3 metri de centrul orașului, unitatea de cazare permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. La 40 metri, oaspeții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Un total de 36 camere de oaspeţi sunt disponibile la Best Western Salford Hall pentru confortul oaspeţilor. Anul construcţiei acestui hotel este 2005. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă în spaţiile publice. Acest hotel nu dispune de o recepţie deschisă 24 de ore. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Best Western Salford Hall. Best Western Salford Hall furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Acest hotel este dedicat respectării practicilor durabile ecologice. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Best Western Salford Hall 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Stratford upon Avon?

1. Birmingham (Birmingham, Marea Britanie)

35 km

2. Coventry (Coventry, Marea Britanie)

36 km

3. Gloucestershire (Gloucester, Marea Britanie)

44 km

4. Raf Station (Brize Norton, Marea Britanie)

48 km

5. London Oxford (Oxford, Marea Britanie)

53 km

6. East Midlands (Nottingham, Marea Britanie)

84 km

Care sunt conditiile de intrare in Marea Britanie?