Best Western Plus Kings Lynn Knights Hill Hotel& din Peterborough

KNIGHTS HILL VILLAGE, SOUTH WOOTON

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Best Western Plus Kings Lynn Knights Hill Hotel&.

Detalii cazare

Un total de 79 camere sunt disponibile pentru confortul oaspeţilor. Kings Lynn Knights Hill Hotel & Spa BW Signature include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Recepţia este deschisă 24/7. Kings Lynn Knights Hill Hotel & Spa BW Signature nu oferă paturi suplimentare la cerere. Incinta oferă spaţii publice uşor accesibile. Călătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Kings Lynn Knights Hill Hotel & Spa BW Signature. Călătorii sunt bineveniţi la această unitate de cazare ecologică. Toți oaspeții care stau la această proprietate pot profita de facilităţile de relaxare disponibile aici. Vizitatorii care călătoresc în interes de serviciu pot folosi facilităţile de întâlnire ale reşedinţei. Kings Lynn Knights Hill Hotel & Spa BW Signature poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Kings Lynn Knights Hill Hotel&Spa Bw Signature 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Peterborough?

1. Honington Raf (Bury St Edmunds, Marea Britanie)

53 km

2. International (Norwich, Marea Britanie)

57 km

3. Cambridge (Cambridge, Marea Britanie)

65 km

4. Stansted (Londra, Marea Britanie)

98 km

Care sunt conditiile de intrare in Marea Britanie?