Best Western Plus Hotel Mirabeau din Lausanne

TripAdvisor, nota 4.0

Avenue de la Gare 31, Lausanne

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Best Western Plus Hotel Mirabeau.

Detalii cazare

Best Western Plus Hotel Mirabeau numără un total de 75 camere de oaspeţi. Best Western Plus Hotel Mirabeau a fost construit în anul 1911. Mai mult, în spaţiile comune se poate utiliza conexiunea wireless la internet. Best Western Plus Hotel Mirabeau oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Best Western Plus Hotel Mirabeau nu oferă paturi suplimentare la cerere. La acest hotel, spaţiile comune sunt accesibile cu scaune cu rotile. Există o parcare la Best Western Plus Hotel Mirabeau. Această proprietate este loială practicilor ecologice. Vizitatorii care călătoresc în interes de serviciu pot folosi facilităţile de întâlnire ale reşedinţei. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Best Western Plus Hotel Mirabeau 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Lausanne?

1. Geneva International (Geneva, Elvetia)

51 km

2. Sion (Sion, Elvetia)

62 km

3. Meythet (Annecy, Franta)

76 km

4. Megeve (Megeve, Franta)

77 km

5. Belp (Berna, Elvetia)

78 km

Care sunt conditiile de intrare in Elvetia?