Best Western Plus Elixir Grasse din Cannes

Rue Martine Carol

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Best Western Plus Elixir Grasse.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil este localizat în Cannes. Oaspeții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 2. 0 kilometru(i) de proprietate. Clienții vor găsi aeroportul la 22. 3 kilometru(i). Acest hotel dispune de 62 dormitoare confortabile. Proprietatea a fost construită în anul 1976. În plus, în proprietate este disponibil accesul Wi-Fi. În plus, incinta oferă servicii de recepţie pe durata întregii zile. nullBest Western Plus Elixir Grasse furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Totodată, această proprietate a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Călătorii de afaceri pot folosi sălile de evenimente, ideale pentru a găzdui un seminar de afaceri sau o ocazie specială. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Best Western Plus Elixir Grasse 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Cannes?

1. Mandelieu (Cannes, Franta)

11 km

2. Cote D Azur (Nisa, Franta)

22 km

3. La Mole (Saint Tropez, Franta)

61 km

4. Hyeres (Toulon, Franta)

87 km

Care sunt conditiile de intrare in Franta?