Best Western Le Cheval Blanc din Deauville

QUAI PASSAGERS, 2

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Best Western Le Cheval Blanc.

Detalii cazare

Acest hotel încântător este situat în Honfleur. Acest hotel oferă un total de 35 camere. Această unitate de cazare a fost ridicată în anul 1400. Călătorii pot profita de conexiunea Wi-Fi în spaţiile publice ale Best Western Le Cheval Blanc. Clienţii se vor bucura de recepţia deschisă 24 de ore. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la acest hotel. nullToți oaspeții care stau la această proprietate și care sosesc cu maşina îşi pot lăsa vehiculul în spaţiul de parcare din incintă. Această proprietate a fost concepută cu un efort activ de a adera la cele mai stricte standarde ecologice şi a dobândit certificarea . null Există facilităţi şi servicii de afaceri puse la dispoziţia oaspeţilor pentru un plus de confort. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Best Western Le Cheval Blanc 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Deauville?

1. Saint Gatien (Deauville, Franta)

8 km

2. Octeville (Le Havre, Franta)

15 km

3. Carpiquet (Caen, Franta)

56 km

4. Vallee De Seine (Rouen, Franta)

68 km

5. Saint Aubin (Dieppe, Franta)

79 km

6. Fauville (Evreux, Franta)

84 km

Care sunt conditiile de intrare in Franta?