Best Western Hotel Trier City din Trier

KAISERSTRASSE, 29

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Best Western Hotel Trier City.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil se găsește în Trier. Poziționată la 1000 metri de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Vizitatorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 30. 0 kilometru(i) de unitatea de cazare. Călătorii se bucură de un acces ușor la mijloacele de transport public. Un total de 127 camere sunt disponibile în incintă. Unitatea de cazare a fost construită în anul 1972. Best Western Hotel Trier City oferă conexiune Wi-Fi la internet în spaţiile comune. Această proprietate oferă servicii de recepţie 24h din 24h. nullFacilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Totodată, Best Western Hotel Trier City a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Călătorii de afaceri pot folosi sălile de evenimente, ideale pentru a găzdui un seminar de afaceri sau o ocazie specială. Hotelul poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Best Western Hotel Trier City 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Trier?

1. Luxembourg (Luxembourg, Luxemburg)

32 km

2. Hahn Airport (Frankfurt, Germania)

50 km

3. Saarbruecken Airport (Saarbrucken, Germania)

68 km

4. Zweibruecken (Saarbrucken, Germania)

80 km

5. Lorraine (Metz / Nancy, Franta)

89 km

6. Lorraine TGV gara (Metz / Nancy, Franta)

93 km

Care sunt conditiile de intrare in Germania?