Best Western Hotel Baars din Apeldoorn

Smeepoortstraat, 52

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Best Western Hotel Baars.

Detalii cazare

Perfect pentru familii, acest hotel confortabil este localizat în Nunspeet. Vizitatorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 5. 9 kilometru(i) de unitatea de cazare. La 400 metri, călătorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Proprietatea se află la 235 metri de cea mai apropiată plajă. Hotelul este la 900 metri de port. null Această unitate de cazare a fost realizată într-o unitate de cazare datând din anul 1876, dar a fost complet recondiţionată în anul 2009. Hotelul include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeți. Având în vedere că această reşedinţă dispune de o recepţie deschisă 24 de ore, oaspeţii sunt mereu bineveniţi. Din nefericire, nu există dormitoare în care călătorii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. nullParcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Acest hotel a fost conceput cu un efort activ de a adera la cele mai stricte standarde ecologice şi a dobândit certificarea . Călătorii de afaceri pot folosi sălile de evenimente, ideale pentru a găzdui un seminar de afaceri sau o ocazie specială. Oferind o gamă variată de opţiuni de luat masa, această proprietate va veni în întâmpinarea nevoilor tuturor tipurilor de oaspeţi. Best Western Hotel Baars poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Best Western Hotel Baars 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Apeldoorn?

1. Schiphol Airport (Amsterdam, Olanda)

58 km

2. Twenthe (Enschede, Olanda)

87 km

3. Weeze Airport (Dusseldorf, Germania)

90 km

4. Rotterdam (Rotterdam, Olanda)

91 km

5. Eindhoven (Eindhoven, Olanda)

99 km

Care sunt conditiile de intrare in Olanda?