Best Western Bohemian Resort din Sevan

Sevan, Armenia, Armenia

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Best Western Bohemian Resort.

Detalii cazare

Perfect pentru familii, acest hotel fermecător este localizat în Sevan. Cuibărit la 7. 0 kilometru(i) de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. La 1. 0 kilometru(i), clienții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Incinta numără 25 camere de oaspeți primitoare. Această reşedinţă a fost recondiţionată integral în anul 2014. Călătorii pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. Best Western Bohemian Resort oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această proprietate. nullParcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Această reşedinţă durabilă ecologic a obţinut certificarea . Cei care stau în această clădire pot apela la serviciul de transfer la aeroport. Această reşedinţă dispune de o gamă largă de facilităţi de afaceri pentru a oferi unei călătorii de afaceri combinaţia perfectă între confort şi comoditate. O gamă largă de opţiuni de divertisment de primă clasă sunt puse la dispoziţia oaspeţilor la Best Western Bohemian Resort pentru confortul acestora. Unele dintre aceste servicii ale Best Western Bohemian Resort pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Best Western Bohemian Resort 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Sevan?

1. Zvartnots Intl (Yerevan, Armenia)

65 km

2. Shirak (Gyoumri, Armenia)

94 km

Care sunt conditiile de intrare in Armenia?