Best Western Amedia Hotel Frankfurt Airport din Frankfurt

Anton-Flettner-Str. 8

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Best Western Amedia Hotel Frankfurt Airport.

Detalii cazare

Poziționată la 1000 metri de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Hotelul oferă acces ușor înspre principalele stații de transport public ale orașului. Oaspeții vor găsi aeroportul la 10. 0 kilometru(i). Acest hotel dispune de 230 unităţi de cazare confortabile. Amedia Hotel & Suites Frankfurt Airport by Wyndham a fost complet recondiţionat în anul 2017. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă pentru un plus de confort şi comoditate. În plus, incinta oferă servicii de recepţie pe durata întregii zile. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la acest hotel. nullToți cei care stau în această unitate de cazare și care sosesc cu maşina îşi pot lăsa vehiculul în spaţiul de parcare din incintă. Călătorii de afaceri vor aprecia facilităţile şi serviciile de afaceri şi de întâlnire care le sunt puse la dispoziţie pentru un plus de confort. Clienţii pot profita de oportunitatea de a gusta felurile de mâncare servite în cadrul facilităţilor de luat masa ale proprietăţii. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Amedia Hotel&Suites Frankfurt Airport By Wyndham 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Frankfurt?

1. City Airport (Mannheim, Germania)

59 km

2. Siegerland (Siegen, Germania)

80 km

3. Hahn Airport (Frankfurt, Germania)

83 km

Care sunt conditiile de intrare in Germania?