Best Baltic Hotel Kaunas din Kaunas

A. Mickevičiaus st., 28

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Best Baltic Hotel Kaunas.

Detalii cazare

La 300 metri, vizitatorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Călătorii vor găsi aeroportul la 14. 3 kilometru(i). Această proprietate dispune de 75 camere confortabile. Această reşedinţă a fost ultima oară renovată în anul 2014. Cei care stau la această proprietate pot naviga pe internet graţie accesului Wi-Fi disponibil în spaţiile publice. Recepţia este deschisă pe durata întregii zile. Acest hotel nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullExistă o parcare. Totodată, Best Baltic Hotel Kaunas a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Există un serviciu de transfer la aeroport special gândit pentru comoditatea oaspeţilor. Călătorii de afaceri vor aprecia facilităţile de business disponibile în această proprietate, ideale pentru a găzdui orice tip de eveniment. Această unitate de cazare oferă o gamă largă de experienţe culinare. Oferind o gamă variată de opţiuni de luat masa, această unitate de cazare va veni în întâmpinarea nevoilor tuturor tipurilor de oaspeţi. Proprietatea poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Best Baltic Hotel Kaunas 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Kaunas?

1. Kaunas Intl (Kaunas, Lituania)

12 km

2. Vilnius Intl (Vilnius, Lituania)

91 km

Care sunt conditiile de intrare in Lituania?