Beach Grand&Spa Premium din Kaafu

TripAdvisor, nota 4.0

Lot 10076 , NIrolhu Magu, Golhi 6, Hulhumale

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Beach Grand&Spa Premium.

Detalii cazare

Beach Grand and Spa Premium este perfect situat atât pentru oaspeții sosiți în scop de afaceri cât și pentru cei veniți la relaxare în Male oraş&aeroport. Deținând o listă largă de facilități, oaspeții vor găsi sejurul la acest loc de cazare ca fiind unul confortabil. La locul de cazare profitați de 24-ore room service, WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, curăţenie zilnică, servicii taxi. Concepute pentru confort, unele camere de oaspeți oferă televizor ecran plat, produse curăţare, rack pentru haine, ness gratuit, ceai gratuit pentru a asigura o noapte liniștită. Accesul la închiriere echipament sport nautic, windsurfing, snorkeling, plajă privată, spa de la locul de cazare va mări satisfacția sejurului dumneavoastră deja excelent. Staff prietenos, facilități extraordinare și situarea în apropierea a tot ceea ce poate oferi orașul Male oraş&aeroport sunt trei motive întemeiate pentru a alege ca sejurul dumneavoastră să fie la Beach Grand and Spa Premium.

Nume cazare de la furnizor: Beach Grand And Spa Premium 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Kaafu?

1. Male Intl (Male, Maldive)

4 km

Care sunt conditiile de intrare in Maldive?