Beach Club Resort Mooloolaba din Sunshine Coast

87 First Avenue, Mooloolaba, 87-97

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Beach Club Resort Mooloolaba.

Detalii cazare

Beach Club Resort Mooloolaba este o alegere populară între călători în orașul Sunshine Coast, fi că descoperiți acest oraș sau sunteți doar în trecere. Hotelul oferă un înalt standard de servicii și echipament, pentru a satisface cerințele fiecărui oaspete. Facilități cum ar fi parcare auto, transfer hotel/aeroport, săli de conferinţă şi petreceri, tururi, servicii spălătorie sunt la dispoziția dumneavoastră pentru a vă bucura de un sejur plăcut. Fiecare cameră de oaspeți este mobilat elegant și echipat cu echipament practic. Atmosfera pacifică a hotelului se extinde și la facilitățile de recreere ale acestuia care sunt cadă fierbinte, centru de fitness, saună, piscină exterioară. Beach Club Resort Mooloolaba este o alegere excelentă de unde puteți explora Sunshine Coast sau simplu să vă relaxați și să vă reîntineriți.

Nume cazare de la furnizor: Beach Club Resort Mooloolaba 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Sunshine Coast?

1. Maroochydore (Sunshine Coast, Australia)

8 km

2. Caloundra (Caloundra, Australia)

13 km

3. Noosa (Noosa, Australia)

28 km

4. Tewantin (Tewantin, Australia)

35 km

5. Gympie (Gympie, Australia)

58 km

6. Brisbane (Brisbane, Australia)

78 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?