B&B hotel Madrid Aeropuerto T4 din San Sebastian de los Reyes

Calle de Luis Pasteur, s/n, Esquina con la Avenida del Juncal, San Sebastian de los Reyes

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul B&B hotel Madrid Aeropuerto T4.

Detalii cazare

Acest hotel încântător este în San Sebastian de los Reyes. Vizitatorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 4. 3 kilometru(i) de unitatea de cazare. La 500 metri, oaspeții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Clienții vor găsi aeroportul la 9. 8 kilometru(i). B&B Hotel Madrid Aeropuerto T4 numără un total de 160 unităţi de cazare. B&B Hotel Madrid Aeropuerto T4 a fost complet renovat în anul 2016. B&B Hotel Madrid Aeropuerto T4 include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. B&B Hotel Madrid Aeropuerto T4 oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la B&B Hotel Madrid Aeropuerto T4. Există o parcare la B&B Hotel Madrid Aeropuerto T4. B&B Hotel Madrid Aeropuerto T4 promovează o politică durabilă. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: B&B hotel Madrid Aeropuerto T4 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de San Sebastian de los Reyes?

1. Barajas (Madrid, Spania)

8 km

Care sunt conditiile de intrare in Spania?