Bambu Hotel din Battambang

Romcheak 5, Sangkat Rottanak, KO Street

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Bambu Hotel.

Detalii cazare

Cu locația în Malul de est al râului, Bambu Hotel este un loc perfect de plecare pentru a descoperi orașul Battambang. Hotelul oferă oaspeților o gamă largă de servicii și echipament, dedicat să vă asigure comfort și comoditate. WiFi gratuit în toate camerele, magazin cadouri/suveniruri, facilităţi pentru turişti cu handicap, Wi-Fi în zone publice, parcare auto sunt la dispoziția oaspeților, pentru a se bucura de acestea. Camerele de oaspeți sunt echipate cu facilitățile necesare unui somn liniştit.În unele camere, oaspeţii pot regăsi televizor ecran plat, acces internet (wireless), acces internet wireless (gratuit), aer condiţionat, serviciu trezire dimineața. Faceți o pauză după o ziuă lungă și folosiți piscină exterioară, masaj, grădină. Personal prietenos, facilități extraordinare și proximitatea la tot ce poate oferi Battambang este un motiv întemeiat de ce să alegeți Bambu Hotel pentru sejurul dvs.

Nume cazare de la furnizor: Bambu Hotel 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Battambang?

1. Battambang (Battambang, Cambodgia)

2 km

2. Siem Reap (Siem Reap, Cambodgia)

74 km

Care sunt conditiile de intrare in Cambodgia?