Azul Sirena Huatulco din Huatulco

GARNEDIAS ESQ. TAMARINDO, FRACC. LA CRUCESITA, S/N

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Azul Sirena Huatulco.

Detalii cazare

Acest hotel încântător este situat în Bahia Santa Cruz. Cuibărit la 50 metri de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Proprietatea se află la 700 metri de cea mai apropiată plajă. Oaspeții vor găsi aeroportul la 17. 0 kilometru(i). Incinta numără 70 camere de oaspeți primitoare. Vizitatorii pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. Azul Sirena Huatulco oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această unitate de cazare. nullParcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Călătorii de afaceri pot profita de facilităţile şi serviciile de afaceri. Este imposibil ca cineva să se plictisească la acest hotel graţie opţiunilor de divertisment pe care le are de oferit. Azul Sirena Huatulco poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Azul Sirena Huatulco 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Huatulco?

1. Huatulco (Huatulco, Mexic)

12 km

Care sunt conditiile de intrare in Mexic?