Azao Resort&Spa din Pongwe

TripAdvisor, nota 4.0

Uroa to Pongwe Road, Ndudu village, Pongwe

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Azao Resort&Spa.

Detalii cazare

Acest hotel încântător, perfect ca destinație de familie, este situat în North East Coast. Numărul total de camere de oaspeți este de 49. Acest hotel a fost complet recondiţionat în anul 2020. Proprietatea include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în unităţile de cazare. Vizitatorii se bucură de avantajul recepţiei deschise 24 de ore. Din nefericire, nu există dormitoare în care vizitatorii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. Facilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Acest hotel oferă o gamă largă de experienţe culinare. Călătorii vor aprecia serviciile de întreţinere şi relaxare oferite la Azao Resort & Spa. Călătorii de afaceri pot folosi sălile de evenimente, ideale pentru a găzdui un seminar de afaceri sau o ocazie specială. Restaurantul proprietăţii oferă o bucătărie delicioasă şi un serviciu de excepţie. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Azao Resort&Spa 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Pongwe?

1. Kisauni (Zanzibar, Tanzania)

28 km

2. Dar Es Salaam Intl (Dar Es Salaam, Tanzania)

92 km

3. Wawi (Pemba, Tanzania)

98 km

Care sunt conditiile de intrare in Tanzania?