Awara No Yado Yagi din Fukui

4-418 Onsen,, Fukui

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Awara No Yado Yagi.

Detalii cazare

Alegeți-vă un sediu central în Fukui, Awara no Yado Yagi vă pune la dispoziție toate reperele importante ce poate oferi acest oraș, doar imediat după ce ați ieșit din clădire. Acest loc de cazare oferă o gamă largă de facilităţi pentru a face din sejurul dvs. o experienţă plăcută. WiFi gratuit în toate camerele, 24-ore recepţie, depozitare bagaje, Wi-Fi în zone publice, parcare auto sunt la dispoziția oaspeților, pentru a se bucura de acestea. Camerele de oaspeți sunt echipate cu facilitățile necesare unui somn liniştit.În unele camere, oaspeţii pot regăsi televizor ecran plat, aer condiţionat, încălzire, perdele opace, ceas deşteptător. Pentru a spori gradul de satisfacție a oaspeților, hotelul oferă facilități de recreere cum ar fi baie termală, piscină exterioară, tenis de masă. Awara no Yado Yagi combină ospitalitatea cu o ambianță plăcută pentru a vă face de neuitat sejurul în Fukui.

Nume cazare de la furnizor: Awara No Yado Yagi 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Fukui?

1. Komatsu (Komatsu, Japonia)

27 km

2. Toyama (Toyama, Japonia)

99 km

Care sunt conditiile de intrare in Japonia?