Auckland Airport Lodge din Auckland

296 Kirkbride Road, Mangere, 296

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Auckland Airport Lodge.

Detalii cazare

Auckland Airport Lodge este perfect amplasat și pentru afaceri, cum și pentru odihnă dacă vizitați orașul Auckland. Acest loc de cazare oferă o gamă largă de facilităţi pentru a face din sejurul dvs. o experienţă plăcută. Facilități cum ar fi securitate 24-ore, curăţenie zilnică, servicii bilete, scaun cu rotile accesibil, 24-ore recepţie sunt la dispoziția dumneavoastră pentru a vă bucura de un sejur plăcut. Camerele de oaspeți sunt concepute în așa fel să vă ofere un nivel optim de confort cu un decor ospitalier iar unele oferă dotări plăcute cum ar fi ceai gratuit, covoare, ness gratuit, televizor ecran plat, oglindă. Hotelul oferă diferite posibilități de recreere. Auckland Airport Lodge combină ospitalitatea cu o ambianță plăcută pentru a vă face de neuitat sejurul în Auckland.

Nume cazare de la furnizor: Auckland Airport Lodge 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Auckland?

1. Auckland International (Auckland, Noua Zeelanda)

3 km

2. Ardmore (Ardmore, Noua Zeelanda)

17 km

Care sunt conditiile de intrare in Noua Zeelanda?