Auckland Airport Kiwi Hotel din Auckland

MCKENZIE ROAD, MANGERE, 150

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Auckland Airport Kiwi Hotel.

Detalii cazare

Situat în Aeroport Auckland, Auckland Airport Kiwi Hotel este un loc perfect de plecare pentru a explora Auckland. Locul de cazare oferă un înalt standard de servicii și dotări pentru a satisface cerințele individuale ale tuturor turiștilor. La locul de cazare puteți găsi WiFi gratuit în toate camerele, 24-ore recepţie, facilităţi pentru turişti cu handicap, expres check-in/check-out, depozitare bagaje. Toate camerele sunt concepute și decorate pentru ca oaspeții să se simtă ca acasă, iar unele camere au în dotare televizor ecran plat, sufragerie separată, acces internet (wireless), acces internet wireless (gratuit), camere nefumători. Locul de cazare oferă diferite posibilități de recreere. Auckland Airport Kiwi Hotel este o alegere excelentă de unde puteți explora Auckland sau simplu să vă relaxați și să vă reîntineriți.

Nume cazare de la furnizor: Auckland Airport Kiwi Hotel 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Auckland?

1. Auckland International (Auckland, Noua Zeelanda)

4 km

2. Ardmore (Ardmore, Noua Zeelanda)

18 km

Care sunt conditiile de intrare in Noua Zeelanda?