Athestel Chogqing din Chongqing

137 KE YUAN 2 ROAD, JIULONGPO DISTRICT

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Athestel Chogqing.

Detalii cazare

Acest hotel luxos se găsește în Chongqing. Oaspeții vor găsi aeroportul la 10 metri. Proprietatea este la 30. 0 kilometru(i) de port. Un total de 464 dormitoare sunt disponibile în incintă. Athestel Chogqing a fost clădit în anul 2007. Athestel Chogqing oferă conexiune Wi-Fi la internet în spaţiile comune. Vizitatorii se vor bucura de recepţia deschisă 24 de ore. Spaţiile comune sunt potrivite pentru persoanele care utilizează scaune cu rotile. Parcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Acestui hotel i-a fost acordată certificarea . Clienţii se pot destinde complet la facilităţile de întreţinere şi relaxare. Athestel Chogqing se mândreşte cu faptul că oferă o gamă variată de facilităţi de luat masa, unde oaspeţii pot savura specialităţi culinare delicioase. Călătorii de afaceri vor aprecia facilităţile şi serviciile de afaceri şi de întâlnire care le sunt puse la dispoziţie pentru un plus de confort. Oferta de divertisment a proprietăţii se asigură ca nici un moment petrecut aici să nu fie plictisitor. Locurile de luat masa ale proprietăţii servesc o selecţie de mâncăruri şi băuturi pline de savoare. Unitatea de cazare poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Athestel Chogqing 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Chongqing?

1. Chongqing (Chongqing, China)

25 km

Care sunt conditiile de intrare in China?