Aspen Suites Sukhumvit 2 By Compass Hospitality din Bangkok

SUKHUMVIT SOI 2, 65/1

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Aspen Suites Sukhumvit 2 By Compass Hospitality.

Detalii cazare

Opriți-vă la Aspen Suites Sukhumvit 2 by Compass Hospitality să descoperiți minunile din Bangkok. Locul de cazare oferă un înalt standard de servicii și dotări pentru a satisface cerințele individuale ale tuturor turiștilor. WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, curăţenie zilnică, servicii taxi, capelă sunt doar câteva dintre facilitățile din ofertă. Concepute pentru confort, unele camere de oaspeți oferă televizor ecran plat, ness gratuit, ceai gratuit, băuturi gratuite întâmpinare, aşternuturi pentru a asigura o noapte liniștită. Recuperați-vă după o zi plină în care veți fi explorat orașul în confortul camerei dumneavoastră sau folosiți avantajele oferite de centru de fitness, piscină interioară. Aspen Suites Sukhumvit 2 by Compass Hospitality combină ospitalitatea caldă cu o ambianță plăcută pentru a face sejurul dumneavoastră în Bangkok de neuitat.

Nume cazare de la furnizor: Aspen Suites Sukhumvit 2 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Bangkok?

1. Don Mueang Intl (Bangkok, Thailanda)

20 km

2. Suvarnabhumi Intl (Bangkok, Thailanda)

21 km

Care sunt conditiile de intrare in Thailanda?