Asawin Grand Convention Hotel din Bangkok

88 Kamphaeng Phet 6 Rd, 8

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Asawin Grand Convention Hotel.

Detalii cazare

Acest hotel luxos este în Don Muang. Situat la 5. 0 kilometru(i) de centrul orașului, hotelul permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Hotelul se află la câțiva pași de principalele zone de distracție. Călătorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 5. 0 kilometru(i) de unitatea de cazare. Vizitatorii se bucură de un acces ușor la mijloacele de transport public. Clienții vor găsi aeroportul la 7. 0 kilometru(i). Incinta numără 192 unități de cazare primitoare. Asawin Grand Convention Hotel a fost clădit în anul 2022. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă pentru un plus de confort şi comoditate. Cei care stau în această clădire pot contacta recepţia în orice moment al zilei. Această reşedinţă nu oferă paturi suplimentare la cerere. La acest hotel, spaţiile comune sunt accesibile cu scaune cu rotile. Călătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Asawin Grand Convention Hotel. Vizitatorii pot ajunge cu uşurinţă la aeroport graţie serviciului de transfer care le este pus la dispoziţie. Delegaţiile pot dori să organizeze o întâlnire la acest hotel, ideal pentru călătoriile de afaceri. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Asawin Grand Convention Hotel 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Bangkok?

1. Don Mueang Intl (Bangkok, Thailanda)

5 km

2. Suvarnabhumi Intl (Bangkok, Thailanda)

27 km

Care sunt conditiile de intrare in Thailanda?

Profita acum de ofertele Last Minute si rezerva-ti vacanta!