Arte din Basel

Riggenbachstrasse, 10

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Arte.

Detalii cazare

Situat la 500 metri de centrul orașului, hotelul permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. La 50 metri, oaspeții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Călătorii vor găsi aeroportul la 50. 0 kilometru(i). Un total de 79 camere de oaspeţi sunt disponibile la Arte pentru confortul oaspeţilor. Această reşedinţă a fost recondiţionată în anul 2015. Hotelul oferă în spaţiile comune conexiune Wi-Fi la internet. Această reşedinţă oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Incinta oferă spaţii publice uşor accesibile. Arte furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Arte este loial practicilor durabile ecologice. Vizitatorii care călătoresc în interes de serviciu pot profita de facilităţile de afaceri ale proprietăţii. Toti cei care se vor delecta cu mâncărurile servite în diferitele opţiuni gastronomice de aici. Oferind o gamă variată de opţiuni de luat masa, această unitate de cazare va veni în întâmpinarea nevoilor tuturor tipurilor de oaspeţi. Arte poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Arte 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Basel?

1. Mulhouse (Basel - Freiburg) Euroairport (Basel Mulhouse, Franta)

39 km

2. Basel (Mulhouse - Freiburg) Euroairport (Basel Mulhouse, Franta)

39 km

3. Zurich Airport (Zurich, Elvetia)

50 km

4. Belp (Berna, Elvetia)

57 km

5. Houssen (Colmar, Franta)

93 km

Care sunt conditiile de intrare in Elvetia?