Art Series The Larwill Studio din Melbourne

48 Flemington Road, 48

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Art Series The Larwill Studio.

Detalii cazare

Cu locația în Parkville, Art Series The Larwill Studio este un loc perfect de plecare pentru a descoperi orașul Melbourne. Atât călători de afaceri cum și turiști se pot bucura de facilitățile și serviciile acestui hotel. Toate facilitățile necesare, inclusiv WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, curăţenie zilnică, xerox, scaun cu rotile accesibil, sunt la dispoziția dvs. Televizor ecran plat, camere nefumători, aer condiţionat, încălzire, serviciu trezire dimineața pot fi găsite în anumite camere de oaspeți. Faceți o pauză după o ziuă lungă și folosiți teren de golf (maxim la 3 km), loc de joacă pentru copii, grădină. Descoperiți totul ce vă poate oferi orașul Melbourne, prin alegerea pentru punct de pornire acest hotel: Art Series The Larwill Studio.

Nume cazare de la furnizor: The Larwill Studio Melbourne-Art Series 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Melbourne?

1. Essendon (Melbourne, Australia)

8 km

2. Tullamarine (Melbourne, Australia)

16 km

3. Moorabbin (Moorabbin, Australia)

23 km

4. Avalon (Melbourne, Australia)

48 km

5. Geelong (Geelong, Australia)

71 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?