Arena din Saint Tropez

RUE DU GENERAL DE GAULLE, 145

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Arena.

Detalii cazare

Perfect pentru familii, acest hotel fermecător este localizat în Frejus. Situată la 100 metri de centrul orașului, proprietatea permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Vizitatorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 9. 0 kilometru(i) de proprietate. Oaspeții vor face doar câțiva pași până la mijloacele de transport public. Proprietatea se află la 1. 5 kilometru(i) de cea mai apropiată plajă. Călătorii vor găsi aeroportul la 46. 4 kilometru(i). Hotelul este la 2. 5 kilometru(i) de port. Această proprietate dispune de 32 camere. Construit în anul 1799, această reşedinţă a fost recondiţionată integral şi renovată în anul 2018. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă pentru un plus de confort şi comoditate. Recepţia oferă servicii 24 de ore. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la acest hotel. La această reşedinţă, spaţiile comune sunt accesibile cu scaune cu rotile. Cei care stau în această clădire pot profita de parcare. Acest hotel durabil ecologic a obţinut certificarea . Există facilităţi şi servicii de afaceri puse la dispoziţia oaspeţilor pentru un plus de confort. Această reşedinţă oferă o gamă largă de experienţe culinare. Clienţii nu trebuie să părăsească incinta pentru a se bucura de o mâncare delicioasă, întrucât proprietatea include o gamă variată de opţiuni culinare pline de savoare. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Arena 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Saint Tropez?

1. Mandelieu (Cannes, Franta)

21 km

2. La Mole (Saint Tropez, Franta)

32 km

3. Cote D Azur (Nisa, Franta)

46 km

4. Hyeres (Toulon, Franta)

59 km

Care sunt conditiile de intrare in Franta?