Apollo Hotel Papendrecht din Rotterdam

Burgemeester Keijzerweg, 100

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Apollo Hotel Papendrecht.

Detalii cazare

Situată la 500 metri de centrul orașului, proprietatea permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. La 50 metri, oaspeții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Hotelul dispune de un total de 97 unităţi de cazare. Spaţiile comune ale proprietăţii includ conexiune Wi-Fi la internet. Leonardo Hotel Papendrecht oferă servicii de recepţie 24h din 24h. La această unitate de cazare, spaţiile comune sunt accesibile cu scaune cu rotile. Călătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Leonardo Hotel Papendrecht. Acest hotel este prietenos cu mediul. Oaspeţii vor aprecia opţiunile de luat masa disponibile în această unitate de cazare. Vizitatorii care călătoresc în interes de serviciu pot folosi facilităţile de întâlnire ale reşedinţei. Cei care stau în această clădire se vor răsfăţa cu mâncărurile gustoase oferite de Leonardo Hotel Papendrecht. Unele dintre aceste servicii ale Leonardo Hotel Papendrecht pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Leonardo Hotel Papendrecht 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Rotterdam?

1. Rotterdam (Rotterdam, Olanda)

21 km

2. Schiphol Airport (Amsterdam, Olanda)

52 km

3. Eindhoven (Eindhoven, Olanda)

63 km

4. International (Antwerp, Belgia)

73 km

Care sunt conditiile de intrare in Olanda?