Apartments Of South Yarra din Melbourne

46 Arthur Street, 46

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Apartments Of South Yarra.

Detalii cazare

Cu locația în South Yarra, Apartments of South Yarra este un loc perfect de plecare pentru a descoperi orașul Melbourne. Hotelul oferă oaspeților o gamă largă de servicii și echipament, dedicat să vă asigure comfort și comoditate. WiFi gratuit în toate camerele, magazin de proximitate, laundromat, servicii taxi, 24-ore recepţie sunt la dispoziția oaspeților, pentru a se bucura de acestea. Camerele de oaspeți sunt echipate cu facilitățile necesare unui somn liniştit.În unele camere, oaspeţii pot regăsi televizor ecran plat, acces internet (wireless), aer condiţionat, încălzire, serviciu trezire dimineața. Bucurați-vă de facilitățile de recreere ale hotelului care includ grădină, înainte de a vă retrage în camera dvs. pentru bine meritata odihnă. Indiferent de motivele vizitei dvs. în Melbourne, Apartments of South Yarra vă va face să vă simțiți acasă.

Nume cazare de la furnizor: Apartments Of South Yarra 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Melbourne?

1. Essendon (Melbourne, Australia)

15 km

2. Moorabbin (Moorabbin, Australia)

17 km

3. Tullamarine (Melbourne, Australia)

22 km

4. Avalon (Melbourne, Australia)

49 km

5. Geelong (Geelong, Australia)

71 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?