Andrei Si Denis din Praid

Praid, Harghita, Transilvania, Romania

Detalii cazare

Pensiunea noastră este amplasată într-una din cele mai importante așezări ale "Ținutului Sării" Praid.

Situat într-o splendidă zonă, în care podișul Transilvaniei începe să se înalțe tot mai mult urcând spre culmile Bucin –ului, Praid-ul se află la răscrucea drumurilor către Gheorgheni, Lacu Roșu, Piatra Nemț spre nord, și Corund, Odorheiu-Secuiesc, Miercurea Ciuc spre sud-est fiind prima localitate din județul Harghita la hotarul județului Mureș.

         

Pensiunea Andrei și Denis, finalizată în anul 2014 este situată în centrul localității Praid. Amplasată la cca. 100 metri de salină și 150 metri de vestitul ștrand cu apă sărată, pensiunea este o construcție modernă care totodată poartă arhitectura specifică zonei, oferind confortul și condițiile ideale pentru un sejur de neuitat.

Cu o capacitate proiectată de 13 camere cu câte 3 locuri și 2 apartamente, în pensiune pot fi cazate 43 persoane, în cele mai bune condiții. Fiecare cameră dispune de baie proprie, televiziune prin cablu și internet prin cablu sau WiFi.

         

La parterul pensiunii Andrei și Denis se găsește un restaurant modern cu 60 de locuri în care veți putea savura delicioase preparate culinare din bucătăria tradițională românească, ungurească și internațională, alături de cele mai alese vinuri.

În spatele pensiunii, copii Dvs. se pot juca în spațiul special amenajat pentru ei.

Parcarea generoasă a pensiunii precum și sistemul modern de monitorizare al intregului ansamblu vă vor asigura un sejur reconfortant și lipsit de griji.Nume cazare de la furnizor: Andrei Si Denis 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.