Anchor Lodge Resort din Coromandel

448 Wharf Road, 448

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Anchor Lodge Resort.

Detalii cazare

Anchor Lodge Resort este o alegere populară între călători în orașul Coromandel, fi că descoperiți acest oraș sau sunteți doar în trecere. Hotelul oferă un înalt standard de servicii și echipament, pentru a satisface cerințele fiecărui oaspete. Toate facilitățile necesare, inclusiv facilităţi pentru turişti cu handicap, Wi-Fi în zone publice, parcare auto, room service, babysitting, sunt la dispoziția dvs. Conceput și decorat ca oaspeții să se simtă ca și acasă, iar unele camere au în dotare televizor ecran plat, cadă cu hidromasaj, camere nefumători, aer condiţionat, încălzire. Distracțivă în facilitățile de recreere ale hotelului cum ar fi cadă fierbinte, piscină exterioară, spa, grădină. Anchor Lodge Resort combină ospitalitatea cu o ambianță plăcută pentru a vă face de neuitat sejurul în Coromandel.

Nume cazare de la furnizor: Anchor Lodge Resort 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Coromandel?

1. Ardmore (Ardmore, Noua Zeelanda)

54 km

2. Great Barrier Isl (Great Barrier Isl, Noua Zeelanda)

57 km

3. Auckland International (Auckland, Noua Zeelanda)

68 km

Care sunt conditiile de intrare in Noua Zeelanda?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp