Anantara Kalutara Resort din Kalutara

St Sebastian Rd Katukurunda, Kalutara

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Anantara Kalutara Resort.

Detalii cazare

Anantara Kalutara Resort este perfect amplasat și pentru afaceri, cum și pentru odihnă dacă vizitați orașul Kalutara. Atât călători de afaceri cum și turiști se pot bucura de facilitățile și serviciile acestui hotel. 24-ore room service, WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, curăţenie zilnică, magazin cadouri/suveniruri sunt doar câteva dintre facilitățile din ofertă. Televizor ecran plat, ness gratuit, ceai gratuit, băuturi gratuite întâmpinare, aşternuturi pot fi găsite în anumite camere de oaspeți. Distracțivă în facilitățile de recreere ale hotelului cum ar fi canoe, joc de darts, închiriere echipament sport nautic, sală de yoga, snorkeling. Anantara Kalutara Resort combină ospitalitatea cu o ambianță plăcută pentru a vă face de neuitat sejurul în Kalutara.

Nume cazare de la furnizor: Anantara Kalutara Resort 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Ce poti vizita si face in statiunea Kalutara 2023?

Obiective turistice Kalutara

Localitatea Cartagena

Catedrala St.Louis din Cartagina

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Kalutara?

1. Bandaranayike Intl (Colombo, Sri Lanka)

68 km

Care sunt conditiile de intrare in Sri Lanka?