Ana din Cavnic

Cavnic, Maramures, Maramures, Romania

Detalii cazare

Înconjurată de verdeaţă, Pension Ana oferă camere cu televizor şi acces gratuit la internet WiFi. Centrul oraşului Cavnic se află la 1,5 km, iar cele mai apropiate pârtii de schi sunt la 3 km de pensiune.

Toate camerele au podea cu parchet. Camerele includ baie cu duş şi uscător de păr. Există şi o bucătărie comună complet utilată.

Pensiunea pune la dispoziţie o terasă cu facilităţi de grătar. Oaspeţii pot lua masa în sala de mese a pensiunii sau se pot relaxa în faţa şemineului.

Biserica de lemn din Plopiş, inclusă în Patrimoniul UNESCO, este situată la 10 km, iar Mănăstirea Bârsana se află la 20 km de pensiune. Proprietatea oferă parcare privată gratuită.

 

Pensiunea Ana Cavnic Maramuresse afla intr-o zona linistita, cu o priveliste deosebita, la poalele muntilor Gutai, la 10 km de bisericile de lemn din Surdesti si Plopis si la 20 km fata de Manastirea Barsana, pe drumul judetean Baia Mare- Cavnic- Sighetu Marmatiei.

 Pensiunea Ana Cavnic Maramures a fost renovata recent si modernizata, pentru a oferi conditii foarte bune de gazduire.

 In curtea unitatii Pensiunea Ana Cavnic Maramures se gaseste o parcare, un loc de joaca pentru copii, un gratar, cuptor de paine si locuri de relaxare.

Pensiunea Ana din Cavnic, judet Maramures va ofera calitate la preturi atractive. Aici gasiti despre Pensiunea Ana din Cavnic informatii complete si actualizate la zi in 2016, poze relevante si mai nou, tururi virtuale realizate pentru fiecare incapere in parte si care va permit sa vizitati virtual Pensiunea Ana din Cavnic.

Va recomandam sa apelati la Pensiunea Ana din Cavnic pentru servicii si produse, reduceri si oferte promotionale ale Pensiunea Ana Cavnic pe care le gasiti pe site-ul de prezentare din cadrul ghidului online. Clientii pot apela Pensiunea Ana din Cavnic la sediul din adresa Strada Unirii Nr. 3, din Cavnic, Maramures.Nume cazare de la furnizor: Ana 2**

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.