Amans Ambon Manise din Ambon

Jl. Pantai Mardika 53 A,35, AMBON

fara imagine

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Amans Ambon Manise.

Detalii cazare

Ideal amplasat în zona turistică a Centru oraş Ambon, Amans Hotel vă promite o vizită minunată și relaxantă. Acest hotel are totul ce v-ați dori pentru un sejur cât mai comfortabi. Toate facilitățile necesare, inclusiv 24-ore room service, Wi-Fi în zone publice, parcare auto, room service, transfer hotel/aeroport, sunt la dispoziția dvs. Unele dintre camerele de oaspeți bine echipate au ca dotări acces internet (wireless), aer condiţionat, serviciu trezire dimineața, birou, minibar. Distracțivă în facilitățile de recreere ale hotelului cum ar fi centru de fitness, piscină exterioară, masaj, terenuri tenis. Personal prietenos, facilități extraordinare și proximitatea la tot ce poate oferi Ambon este un motiv întemeiat de ce să alegeți Amans Hotel pentru sejurul dvs.

Nume cazare de la furnizor: Amans Ambon Manise 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt conditiile de intrare in Indonezia?