Amani Tiwi Beach Resort din Mombasa

Along Tiwi Beach

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Amani Tiwi Beach Resort.

Detalii cazare

Acest resort fermecător, care se găsește în Ukunda-Diani Beach, este o opțiune perfectă pentru familii. null Cei care stau la această reşedinţă pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Toți cei care stau în această unitate de cazare se bucură de avantajul recepţiei deschise 24 de ore. Unitățile de cazare includ facilităţi pentru copii, precum paturi suplimentare, dacă acestea sunt necesare. nullnullAmani Tiwi Beach Resort oferă un serviciu de transfer la aeroport. Cei care stau în această clădire se pot bucura de delicioase opţiuni culinare într-un decor deosebit de plăcut. Călătorii de afaceri pot profita de facilităţile şi serviciile de afaceri. Toți cei care stau în această unitate de cazare se pot revitaliza după o zi lungă de muncă sau de vizitat oraşul cu o masă delicioasă savurată la una dintre opţiunile culinare din incintă. Cei care stau în această clădire se vor simţi minunat întrucât vor putea folosi facilităţile sportive şi vor putea profita de activităţile de petrecere a timpului liber oferite la Amani Tiwi Beach Resort. Toți oaspeții care stau la această proprietate se pot bucura de opţiunile de divertisment de aici. Cei care doresc să se deconecteze de la rutină pot folosi facilităţile de întreţinere şi relaxare puse la dispoziţie de proprietate. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Amani Tiwi Beach Resort 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Mombasa?

1. Moi Intl (Mombasa, Kenya)

24 km

Care sunt conditiile de intrare in Kenya?

Profita acum de ofertele Last Minute si rezerva-ti vacanta!