Amamoor Lodge din Sunshine Coast

368 Kandanga-Amamoor Road, Amamoor via Gympie, 368

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Amamoor Lodge.

Detalii cazare

Amamoor Lodge este o alegere populară între călători în orașul Gympie, fi că descoperiți acest oraș sau sunteți doar în trecere. Enumerând o listă largă de facilități, oaspeții vor găsi sejurul la acest loc de cazare ca unul comfortabil. Personalul vă urează bun venit cu ospitalitate și vă ghidează când sunteți la Amamoor Lodge. Conceput și decorat ca oaspeții să se simtă ca și acasă, iar unele camere au în dotare televizor ecran plat, acces internet wireless (gratuit), camere nefumători, aer condiţionat, încălzire. Bucurați-vă de facilitățile de recreere ale hotelului care includ piscină exterioară, spa, grădină, înainte de a vă retrage în camera dvs. pentru bine meritata odihnă. Pentru un serviciu de încredere și un personal profesionist, Amamoor Lodge vă îndeplinește la maxim gusturile.

Nume cazare de la furnizor: Amamoor Lodge 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Sunshine Coast?

1. Gympie (Gympie, Australia)

7 km

2. Tewantin (Tewantin, Australia)

37 km

3. Noosa (Noosa, Australia)

39 km

4. Maroochydore (Sunshine Coast, Australia)

48 km

5. Caloundra (Caloundra, Australia)

64 km

6. Kingaroy (Kingaroy, Australia)

86 km

7. Maryborough (Maryborough, Australia)

93 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?