Altein din Davos

Alteinstrasse

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Altein.

Detalii cazare

Acest hotel încântător este în Arosa. Situat la 350 metri de centrul orașului, hotelul permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Proprietatea se află la câțiva pași de principalele zone de distracție. Vizitatorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 1. 7 kilometru(i) de proprietate. Proprietatea se află la 200 metri de pârtii. Hotelul oferă acces ușor înspre principalele stații de transport public ale orașului. Incinta numără 126 unități de cazare primitoare. Acest hotel a fost recondiţionat integral în anul 2022. În plus, în proprietate este disponibil accesul Wi-Fi. Recepţia nu este deschisă pe durata întregii zile. Clienţii pot profita de parcare. null Toți cei care stau în această unitate de cazare vor aprecia activităţile sportive oferite aici. O selecţie de specialităţi gastronomice pline de savoare sunt oferite la acest hotel fermecător. Unitatea de cazare oferă divertisment croit pe măsura nevoilor oaspeţilor. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Faern Arosa Altein 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Davos?

1. Engadin (St. Moritz, Elvetia)

31 km

2. Airport (Hohenems, Austria)

66 km

3. Saint Gallen-Altenrhein (Altenrhein, Elvetia)

78 km

4. Friedrichshafen (Friedrichshafen, Germania)

99 km

Care sunt conditiile de intrare in Elvetia?