Alpine Touring Hotel din Pozza di Fassa

TripAdvisor, nota 4.5

Troi de Vich 72, Pozza di Fassa

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Alpine Touring Hotel.

Detalii cazare

Descriere hotel
Hotelul Touring se bucura de o pozitie insorita, linistita in Valea Fassa si ofera un centru de wellness gratuit si parcare gratuita in interior si in aer liber. Transportul gratuit spre partiile de schi se opreste in apropiere.


Descriere camere
Camerele hotelului Touring au o baie privata cu halat de baie si uscator de par, TV cu ecran plat si vedere la natura inconjuratoare. Micul dejun include mancaruri dulci si sarate.


Descriere masa
Touring este un hotel administrat de o familie care serveste mancaruri tipice si internationale. Toate felurile de mancare sunt preparate in casa, inclusiv optiuni de celiac si vegetarian.


Facilitati hotel
Centrul de wellness Tourings include sauna, bio-sauna, cromoterapie, cada cu hidromasaj si sala de fitness. Unele tratamente sunt contra cost.


Nume cazare de la furnizor: Touring-Pozza Di Fassa 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Pozza di Fassa?

1. Dolomiti (Bolzano Bozen, Italia)

26 km

2. Treviso Sant Angelo (Venetia, Italia)

94 km

3. Innsbruck (Innsbruck, Austria)

95 km

Care sunt conditiile de intrare in Italia?