Alpbach-Haus Theresia din Alpbach

Alpbach, Tirol, Tirol, Austria

Destinatie si vreme

Detalii cazare

Localizare: Proprietatea se afla intr-o zona suburbana, cu vedere panoramica, la 1km de centrul orasului Alpbach.

Facilitati: Partiile de schi Alpbach si Reith se afla la 2km, respectiv 7km. Statia de autobuz pentru schi este la 10m. Statia Brixlegg este la 10km, iar Aeroportul Innsbruck este la 60km. Piscina publica interioara este la 25km. Cel mai apropiat supermarket (Alpbach) este la 800m. Parcare pe proprietate. Servicii de panificatie, masina de spalat rufe cu utilizare in comun contra cost. Sunt admise animalele de companie.

Dotari camere: ALH310: apartament, 2-4 persoane, 2 camere, 1 dormitor, aproximativ 47m2, 1 etaj, apartament al parter. Nota: casa este pentru nefumatori; proprietarul si organizatorii de vacante locuiesc in casa. Mobilierul este standard de vacanta. Podeaua este cu mocheta, linoleum. TV satelit, acces la internet wireless inclus, incalzire centrala pe ulei. Livingul are o canapea extensibila. Zona de luat masa este in living. Chicineta este in living si este dotata cu: 4 plite electrice, cuptor, frigider, aparat de cafea, boiler, toaster. Dormitor 1: pat dublu, pat simplu, mocheta, acces direct la grupul sanitar 1. Grup sanitar 1: acces dintr-un singur dormitor, cada, WC.Nume cazare de la furnizor: Haus Theresia (Alh310) 2**

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Ce poti vizita si face in statiunea Alpbach?

Obiective turistice adiacente

Regiunea Tirol

Lacul Achensee & imprejurimile

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Alpbach?

1. Innsbruck (Innsbruck, Austria)

47 km

2. Wolfgang A Mozart (Salzburg, Austria)

89 km

3. Oberpfaffenhofen (Oberpfaffenhofen, Germania)

90 km

Care sunt conditiile de intrare in Austria?