Aloft Asuncion din Asuncion

Avenida Aviadores Del Chaco 1761, Asuncion

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Aloft Asuncion.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător se află în Asuncion. Situată la 4. 0 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. La 350 metri, vizitatorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Oaspeții vor găsi aeroportul la 9. 3 kilometru(i). Aloft Asuncion numără un total de 120 camere. Acest hotel a fost construit în anul 2015. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă pentru un plus de confort şi comoditate. Oaspeţii se vor bucura de recepţia deschisă 24 de ore. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Aloft Asuncion. nullFacilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Toți oaspeții care stau la această proprietate se pot bucura personal de diversele opţiuni de luat masa oferite de Aloft Asuncion. Vizitatorii care călătoresc în interes de serviciu pot folosi facilităţile de întâlnire ale reşedinţei. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Aloft Asuncion 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Asuncion?

1. Silvio Pettirossi (Asuncion, Paraguay)

7 km

Care sunt conditiile de intrare in Paraguay?