Allegro din Eforie Nord

Eforie Nord, Constanta, Litoral Marea Neagra, Romania

Detalii cazare

Situare: Se afla intr-o zona linistita, cu o arhitectura deosebita, recent construit. Este pozitionat aproape de centrul statiunii, la 300 de metri de plaja, la doar 200 de metri distanta de faleza si la 20 metri de baza de tratament ,,Ana Aslan'.
Camere: Dispun de baie proprie, TV, aer conditionat, frigider si seif. Hotelul Allegro din Eforie Nord are o capacitate de 40 locuri de cazare, 
dispuse in 14 camere duble, 2 camere triple si un apartament, 
foarte spatioase si personalizate, dotate cu grup sanitar propriu. 
Restaurant: Restaurantul are specific romanesc si international, dispunand de 80 de locuri. Masa se poate servi si pe terasa hotelului. Masa este servita in sistem ,,bon valoric'.
Servicii gratuite: parcarea, pastrarea valorilor, informarea turistilor, trezirea turistilor la cerere, primirea si transmiterea mesajelor, a corespondentei, pastrarea bagajelor, distribueia pliantelor
Servicii cu plata: spalat, calcat, vanzari de articole de stricta necesitate
Facilitati copii: Copiii intre 0-10 ani au gratuitate la cazare fara pat suplimentar. Cei intre 11-14 ani achita 50% din tariful unui loc (pat pliant suplimentar), iar al doilea copil, indiferent de varsta, achita 50% din tariful unui loc (pat suplimentar asigurat).

Accesul cu animale: Nu este permis.


Nume cazare de la furnizor: Allegro 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Lista preturi


Pentru a vizualiza lista de preturi completeaza formularul de mai sus.

Fii la curent cu informarile cu privire la situatia COVID-19 in turism!