Alice din Baile Olanesti

Baile Olanesti, Valcea, Oltenia, Romania

Detalii cazare


Amplasare: Situat in inima statiunii Baile Olanesti.

Facilitati hotel: Hotelul Alice dispune de 14 camere cu pat dublu, 2 apartamente a cate 2 locuri fiecare, restaurant cu 42 de locuri, bar de zi cu terasa, baza de tratament, sauna, sala de conferinte cu 32 de locuri, camera fitness, internet. Alte informatii : In functie de numarul de turisti, serviciile de masa se pot servi sub forma de bufet suedez sau variante de meniu fix
Dotari camere: Toate camerele au 2 locuri, balcon, baie proprie, frigider, telefon, radio, TV color cu cablu. 
Turistii trebuie sa aiba dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie),trimitere de la medicul de familie sau specialist pentru a beneficia de tarifele speciale de tratament. Turistii trebuie sa fie contibuabili la CNPAS. (casa nationala) nu la armata sau alte case de asigurari. Unde sunt precizari ca tratamentul se plateste in toate zilele (Luni -Duminica), in cazul in care nu se face tratament la baza de tartament sambata si duminica aceste proceduri se repartizeaza in celelalte zile. Masa (pensiune completa) este servita sub forma de meniu fix.

Nume cazare de la furnizor: Alice 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Lista preturi


Pentru a vizualiza lista de preturi completeaza formularul de mai sus.