Alexander Beach Hotel&Village din Malia

TripAdvisor, nota 4.5

Agiou Ioanni, Malia, Chersonissos

Destinatie si vreme

Detalii cazare

Hotelul este situat la 1 km de Malia, la 32 km de aeroportul "Nikos Kazantzakis" Heraklion. În apropiere se află stațiunea Malia, cu o infrastructură turistică dezvoltată, numeroase magazine, taverne grecești și cluburi de noapte.

Total 366 camere: Doubles Comfort Beach Front/Garden View/Sea View (~23 mp), Family Rooms Open plan/GV (~32 mp), Junior Suites Beach Front/Private Garden (~32-33 mp), Junior Suites Deluxe Beach Front/Private Pool (~35 mp), Family 2-Bedrooms SV/GV (~44-45 mp), Suites Deluxe 2-Bedrooms Beach Front/Private Pool (~70 mp), Suites Premium 2-Bedrooms Beach Front/Garden View (~50 mp), Superior Rooms Beach Front/Garden View (~27-29 mp).  

Facilități camere: aer condiționat, baie din marmură (cadă / duș), uscător de păr, telefon cu linie directă, internet Wi-Fi de mare viteză - gratuit, TV prin satelit (canal rusesc), seif (gratuit), mini-frigider, balcon / terasă.

Doubles Comfort Beach Front/Garden View/Sea View (~ 23 mp) Pat dublu sau 2 paturi de o persoană (combinate), pat suplimentar - pliabil.
Family Rooms Open plan/GV (~ 32 mp) Pat dublu sau 2 paturi de o persoană (combinate), pat suplimentar - canapea.
Junior Suites Beach Front/Private Garden (~ 32-33 mp) Situate în bungalou. Pat dublu sau 2 paturi de o persoană (combinate), canapea, set de cafea / ceai, halate de baie și papuci, la parter, grădină.
Junior Suites Deluxe Beach Front/Private Pool (~ 35 mp) Camere renovate. Stil elegant, pat king-size sau 2 paturi twin (combinate), piscină privată (25-32 mp), set de baie de lux, halate de baie și papuci, set de cafea / ceai, minibar (completat zilnic - apă și băuturi răcoritoare), pachet de bun venit. Privilegii: check-in expres, rezervări la mese prioritare în toate restaurantele, mese exclusive în restaurantele à la carte (o dată pe săptămână), șezlonguri exclusive pe plajă, check-out târziu (gratuit) în funcție de disponibilitate și cu notificare prealabilă la recepție.
Family 2-Bedrooms SV/GV (~ 44-45 mp) 2 camere cu ușă de legătură, un pat dublu sau 2 paturi de o persoană (combinate), suplimentar - o canapea sau un pat pliant.
Suites Deluxe 2-Bedrooms Beach Front/Private Pool (~ 70 mp) Camere renovate, bungalouri. Stil elegant, 2 dormitoare, pat dublu și 2 paturi de o persoană (combinate), living, canapea, măsuță de cafea; piscină privată, 2 televizoare, set de baie de lux, halate și papuci, set de cafea / ceai, minibar (completat zilnic - apă și băuturi răcoritoare), pachet de bun venit. Privilegii: check-in expres, rezervări la mese prioritare în toate restaurantele, mese exclusive în restaurantele à la carte (o dată pe săptămână), șezlonguri exclusive pe plajă, check-out târziu (gratuit) în funcție de disponibilitate și cu notificare prealabilă la recepție.
Suites Premium 2-Bedrooms Beach Front/Garden View (~ 50 mp) Bungalouri, 2 camere cu ușă de legătură, dormitor cu pat dublu sau 2 paturi de o persoană (combinate), cameră de zi, suplimentar - o canapea sau un pat pliant.
Superior Rooms Beach Front/Garden View (~ 27-29 mp) Bungalou, pat dublu sau 2 paturi de o persoană (combinate), suplimentar - canapea.

Curățenie zilnică în camere, schimbarea lenjeriei - de 3 ori pe săptămână.

Copyryght mouzenidis.com

Renovare parțială în 2021.
Renovare completă în 2017.Nume cazare de la furnizor: Alexander Beach Hotel&Village Resort 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Lista preturi


Pentru a vizualiza lista de preturi completeaza formularul de mai sus.

Ce poti vizita si face in statiunea Malia?

Obiective turistice regiune

Localitatea Gournes

Cretaquarium

Localitatea Heraklion

Muzeul de Arheologie din Heraklion

Palatul Knossos

Cum este vremea in Insula Creta (Grecia) si care sunt temperaturile medii?

Temperaturile ridicate din lunile de vara (iunie-septembrie) ajung pana la 30 de grade si corespunde cu perioada in care umidiatea este cea mai scazuta. Lunile de iarna sunt cele mai umede, cu cele mai multe precipitatii din an si temperaturi de pana la 17 grade.

Mai jos gasiti temperaturile medii lunare.

ian

feb

mar

apr

mai

iun

iul

aug

sep

oct

nov

dec

temperatura maxima Temperatura zi

(ian)

16°

(feb)

16°

(mar)

17°

(apr)

20°

(mai)

23°

(iun)

27°

(iul)

29°

(aug)

29°

(sep)

27°

(oct)

24°

(nov)

21°

(dec)

18°

temperatura minima Temperatura noapte

(ian)

(feb)

(mar)

10°

(apr)

12°

(mai)

15°

(iun)

19°

(iul)

22°

(aug)

22°

(sep)

19°

(oct)

17°

(nov)

14°

(dec)

11°

temperatura apa Temperatura apei

(ian)

16°

(feb)

15°

(mar)

16°

(apr)

16°

(mai)

19°

(iun)

22°

(iul)

24°

(aug)

25°

(sep)

24°

(oct)

23°

(nov)

20°

(dec)

17°

ore de soare Ore de soare / zi

(ian)

3

(feb)

5

(mar)

6

(apr)

8

(mai)

10

(iun)

12

(iul)

13

(aug)

12

(sep)

10

(oct)

6

(nov)

6

(dec)

4

zile cu ploaie Zile cu ploaie / luna

(ian)

14

(feb)

9

(mar)

10

(apr)

6

(mai)

4

(iun)

1

(iul)

1

(aug)

1

(sep)

2

(oct)

6

(nov)

11

(dec)

14

umiditate Umiditate relativa

(ian)

71%

(feb)

68%

(mar)

65%

(apr)

61%

(mai)

62%

(iun)

58%

(iul)

57%

(aug)

60%

(sep)

62%

(oct)

66%

(nov)

70%

(dec)

71%

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Malia?

1. Nikos Kazantzakis (Heraklion, Grecia)

24 km

2. Siteia (Sitia, Grecia)

59 km

Care sunt conditiile de intrare in Grecia?