Albert Number 6 Motel din Coromandel

6 Albert Street, Whitianga, 6

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Albert Number 6 Motel.

Detalii cazare

Albert Number 6 Motel este perfect situat atât pentru oaspeții sosiți în scop de afaceri cât și pentru cei veniți la relaxare în Whitianga. Locul de cazare vă oferă o gamă largă de facilități și avantaje pentru ca dumneavoastră să petreceți momente cât mai plăcute. Facilități cum ar fi WiFi gratuit în toate camerele, facilităţi pentru turişti cu handicap, Wi-Fi în zone publice, parcare auto, cameră de familie sunt la dispoziția dumneavoastră pentru a vă delecta. Fiecare cameră de oaspeți este mobilată elegant și dotată cu echipamente practice. Locul de cazare oferă diferite posibilități de recreere. Albert Number 6 Motel este o alegere excelentă de unde puteți explora Whitianga sau simplu să vă relaxați și să vă reîntineriți.

Nume cazare de la furnizor: Albert Number 6 Motel 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Coromandel?

1. Ardmore (Ardmore, Noua Zeelanda)

68 km

2. Great Barrier Isl (Great Barrier Isl, Noua Zeelanda)

68 km

3. Auckland International (Auckland, Noua Zeelanda)

83 km

Care sunt conditiile de intrare in Noua Zeelanda?