Airport Gateway Hotel din Auckland

206 Kirkbride Road, 206

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Airport Gateway Hotel.

Detalii cazare

Airport Gateway Hotel cu cele 3 stele vă oferă comfort și comoditate fie că sunteți în călătorie de afaceri, fie că vă petreceți vacanța în Auckland. Atât călători de afaceri cum și turiști se pot bucura de facilitățile și serviciile acestui hotel. La hotel puteți găsi WiFi gratuit în toate camerele, facilităţi pentru turişti cu handicap, expres check-in/check-out, depozitare bagaje, Wi-Fi în zone publice. Conceput și decorat ca oaspeții să se simtă ca și acasă, iar unele camere au în dotare televizor ecran plat, covoare, ness gratuit, ceai gratuit, papuci. Accesul la piscină exterioară, spa, grădină hotelului va mări satisfacția sejurului dvs. Descoperiți totul ce vă poate oferi orașul Auckland, prin alegerea pentru punct de pornire acest hotel: Airport Gateway Hotel.

Nume cazare de la furnizor: Airport Gateway Hotel 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Auckland?

1. Auckland International (Auckland, Noua Zeelanda)

3 km

2. Ardmore (Ardmore, Noua Zeelanda)

17 km

Care sunt conditiile de intrare in Noua Zeelanda?