Aditya Park A-Sarovar Portico Hotel din Hyderabad

Aditya Trade Center, Satyam Theatre Road

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Aditya Park A-Sarovar Portico Hotel.

Detalii cazare

Aditya Park -A Sarovar Portico Hotel cu cele 4 stele vă oferă comfort și comoditate fie că sunteți în călătorie de afaceri, fie că vă petreceți vacanța în Hyderabad. Enumerând o listă largă de facilități, oaspeții vor găsi sejurul la acest loc de cazare ca unul comfortabil. La hotel puteți găsi 24-ore room service, WiFi gratuit în toate camerele, facilităţi pentru turişti cu handicap, Wi-Fi în zone publice, parcare cu valet. Sufragerie separată, televizor ecran plat, acces internet (wireless), acces internet wireless (gratuit), camere nefumători pot fi găsite în anumite camere de oaspeți. Recuperați-vă după o zii istovitoare de explorare a orașului, în comfortul camerei dvs. sau folosiți avantajele oferite de facilitățile de recreere ale hotelului cum ar fi centru de fitness. Comoditatea și comfortul face ca Aditya Park -A Sarovar Portico Hotel să fie alegerea perfectă pentru sejurul dvs. în Hyderabad.

Nume cazare de la furnizor: Aditya Park A-Sarovar Portico Hotel 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Hyderabad?

1. Rajiv Gandhi Intl (Hyderabad, India)

21 km

Care sunt conditiile de intrare in India?