Adagio Aparthotel Strasbourg Place Kleber din Strasbourg

RUE DE LA HAUTE MONTEE, 4 - 6

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Adagio Aparthotel Strasbourg Place Kleber.

Detalii cazare

Situată chiar în centrul orașului, unitatea de cazare permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Proprietatea oferă acces ușor înspre principalele stații de transport public ale orașului. Adagio Aparthotel Strasbourg Place Kleber dispune de un total de 57 dormitoare. Adagio Aparthotel Strasbourg Place Kleber a fost complet renovat în anul 2008. Adagio Aparthotel Strasbourg Place Kleber oferă în incinta sa conexiune Wi-Fi la internet. Recepţia nu este deschisă pe durata întregii zile. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Adagio Aparthotel Strasbourg Place Kleber. nullAceastă proprietate promovează o politică durabilă. Călătorii de afaceri pot folosi sălile de evenimente, ideale pentru a găzdui un seminar de afaceri sau o ocazie specială. Unele dintre aceste servicii ale Adagio Aparthotel Strasbourg Place Kleber pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Adagio Aparthotel Strasbourg Place Kleber 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Strasbourg?

1. Entzheim (Strasbourg, Franta)

9 km

2. Black Forest (Lahr (Hunsruck), Germania)

26 km

3. Baden Airpark (Karlsruhe, Germania)

33 km

4. Houssen (Colmar, Franta)

59 km

5. Zweibruecken (Saarbrucken, Germania)

74 km

6. Saarbruecken Airport (Saarbrucken, Germania)

83 km

Care sunt conditiile de intrare in Franta?