Acuario din Denia

Calle Consolat del Mar, 13, Playa Racet, Denia

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Acuario.

Detalii cazare

Acest apartament simplu este în Denia. Poziționat la 300 metri de centrul orașului, apartamentul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Oaspeții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 18. 0 kilometru(i) de proprietate. Cea mai apropiată plajă se află la 50 metri de unitatea de cazare. Acuario garantează un sejur liniştit, deoarece există numai 13 unităţi de cazare. Ca urmare a atenţiei constante acordate calităţii, această proprietate a fost renovată integral în anul 2010. Acuario oferă în incinta sa conexiune Wi-Fi la internet. Din nefericire, recepţia nu este deschisă 24h din 24h. Acuario nu este un loc care acceptă animale de companie. Mai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  



Nume cazare de la furnizor: Acuario 2**

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Denia?

1. Alicante Airport (Alicante, Spania)

84 km

2. Valencia (Valencia, Spania)

86 km

Care sunt conditiile de intrare in Spania?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !